Ana sayfa / Content / Market Place Seminar 20-21 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da (...)

Market Place Seminar 20-21 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecektir.

Bu makalenin tüm sürümleri : [English] [русский] [Türkçe]

FIATA (Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu) ve UIC (Uluslararası Demiryolları Birliği) ortaklığında düzenlenecek 11. “Market Place Seminar” etkinliği Avrasya Ulaştırma Koridorları’na İlişkin Gelişmelere odaklanmaktadır.

Seminer bu yıl "Shaping the Future of Multimodal Logistics - Connecting the Regions" temasıyla 20-21 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da uluslararası kuruluşların ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile özellikle Orta ve Güney demiryolu koridorlarına odaklanacaktır.
Etkinlikte 4 tematik oturum yer alacaktır:

  • Avrasya ticaretinde politika ve yatırım perspektifinden yeni fırsatlar.
  • Orta Koridora yönelik iş perspektifleri – lojistik sektörünün çevik dönüşümü.
  • Güney Koridoruna yönelik iş perspektifleri – yeni multimodal lojistik çözümlerinin değerlendirilmesi.
  • UIC ve FIATA’nın küresel ağlarının getirdiği somut çözümler.

Orta Koridor’da Türkiye coğrafi konum sebebiyle Avrupa’dan Orta Asya’ya ve Hazar Denizi bölgesine uzanan vazgeçilmez bir rol oynamakta ve mevcut ulaştırma koridorlarına gelecek vaat eden bir alternatiftir.

FIATA - UIC Market Place Seminerleri lojistik zincirindeki tüm paydaşlar için iş odaklı bir platform sağlamakta ve nakliye çözümleri ve iş fırsatları konularında etkileşimli ve canlı paylaşımları teşvik etmektedir. Seminerde demiryolu yük taşımacılığı koridor hizmetlerinden en iyi şekilde nasıl yararlanılabileceğini değerlendirmek üzere lojistik sektöründeki tanınmış şirketlerden, demiryolu kuruluşlarından ve koridor geliştirme kuruluşlarından konuşmacılar yer almaktadır.